Power Healing

Symptomer er en måde kroppen kan fortælle dig, at der noget du skal blive opmærksom på.

Jeg kan i samarbejde med dig, hjælpe med at finde frem til problemets kerne. Behandlingen har en holistisk tilgang til din udfordringer. Det betyder jeg ser på hele dig = krop, sind og ånd. Kroppen kan i langt de fleste tilfælde sagtens helbrede sig selv, men nogen gang skal du bare forstå processen.

Jeg kan hjælpe dig med at komme i balance og finde styrken til selvhelbredelse. En måde at blive en bedre udgave af dig selv.

Der skal også ydes og indsættes til fra din side, hvis du virkelig vil rykke dig og kræve en beslutning.

Jeg benytter redskaber

Trommen, krystaller, raslen og fjeren er en vigtig del af min healing ud over den healing der kommer fra mine hænder, stemme og øjne.

Derfor Power Healing

Min healing er lidt udover der sædvanlige. Jeg benytter shamantromme og krystaller sammen med healingen fra mine hænder.

  • Jeg messer hellige lydsammensætninger der virker på celleplan.
  • Jeg afvikler gammel karma og gammel DNA koder.
  • Jeg kobler dig til din oprindelige krystalkanal.

 

Klienters kommentar

“Jeg har i dag været til en fantastisk helbredelse hos Remona. Først blev der lagt og stillet med krystaller på hvert chakra og derefter fik jeg hovedtelefoner på og lyttede til en intens tromme med lyden af ​​rislende vand i baggrunden, der virkelig fik mig ned i da dyb meditativ tilstand hvor tankerne fløj bort og hovedet blev renset for alle de tankskibe der havde hobet sig på i løbet af dage. En begyndende prikkende fornemmelse udviklet sig i hele kroppen efterhånden som healingen skred frem og jeg er overbevist om at alle mine celler er blevet påvirket i positiv retning under helbredelse forløbet. Da trommehealingen var overstået fortatte Remona med en særdeles gudhelbredende massage der fik hele mit energisystem afbalanceret. Er nu afslappet og i balance. Virkelig anbefalingsværdigt. Tak for det. “

Lars Hansen

Behaglig og rolig klinik

Remona Moranis er Shaman og Healer. Hun har udviklet et helt unikt sæt Healings poser med sten og krystaller der passer ind til hvert chakra i kroppen. Remonas hænder lyser og healer med en effekt som skaber ro og styrke. Når det sættes sammen med trommens vibration og poserne med krystaller, virker det helt ind på celleplan og alle medianerne i kroppen, der påvirkes i en grad der ikke før er prøvet.

Remona renser, afbalancere og oplader dig, så du får fornyet dine kræfter og healingen vil virke på et meget dybt og intenst niveau.